GD Therapie

Praktijk voor Healing-Ontspanning-Gezondheid

Meesterschap over je ruggenmergbaan:

 

 

met de oefening waarbij je meesterschap krijgt over je ruggenmergbaan bereik je daadwerkelijk verschillende dingen. Vooreerst verwijder je met deze oefening vreemde energieën uit het gebied van je wervelkolom en blokkades van jezelf.

Op deze manier kan je wezen dat deel van je lichaam vollediger bewonen.

Even belangrijk is dat het de weg opent zodat kosmische energieën en levenskracht  vrij in en door de centrale banen van je lichaam kunnen stromen, die op hun beurt weer de chakra’s doen draaien. Dit vergemakkelijkt zowel de reiniging als de opening van de chakra’s. een ander effect van deze techniek is dat je de op en neer gaande energiestroom in ballans brengt.

 

Aard jezelf.

Trek je aura in tot 60 à 90 cm rondom je lichaam; boven je hoofd,onder je voeten, aan beide zijde van je lichaam, aan de voor- en achterkant, in een soort van eivorm.

Visualiseer een gouden zon ongeveer een halve meter boven je hoofd. Kijk hoe ze straalt.

Richt een straal of bundel zonlicht op je kruinchakra midden op je hoofd.  Laat het in eerste instantie een klein druppelend stroompje zijn. Hierdoor kan de energie vrijelijk door het kanaal naar beneden stromen zonder een opstopping te veroorzaken als het kanaal dichtgeslibd is.

Trek het stroompje gouden zonlicht in je hoofd door gebruik te maken van je adem, visualisatie en intentie. Richt de straal op de achterkant van je wervelkolom, net onder de schedelrand  van je achterhoofd. Doe dit langzaam.

Stuur de stroom gouden licht, nog steeds heel langzaam, helemaal langs de achterkant van je wervelkolom naar je eerste chakra, dat onderaan je wervelkolom ligt.

Laat 10% van de energie langs je aardingskoord naar beneden stromen terwijl het eventuele geblokkeerde energieën met zich meeneemt. Dit lijkt op een kosmisch ontstoppingsmiddel.

Laat de overgebleven 90% van het gouden zonlicht  langzaam aan de voorkant van je wervelkolom weer omhoog stromen.

Wanneer het licht je keelchakra bereikt in het centrum van je keel, verdeel het dan in drie gelijke delen. Zend twee stromen door je armen en laat de energie door de palmen van je handen naar buiten stromen en stuur het derde deel naar je kruinchakra. Laat het daar naar buiten stromen. Er zal een voortdurende in- en uitstroming van gouden licht door je kruinchakra plaatsvinden terwijl de energie naar beneden en weer omhoog stroomt.

 

Als je voelt dat de energie langzaam uit de palmen van je handen en je kruin stroomt, blijf dan visualiseren dat de energie aan de achterkant van je wervelkolom naar beneden en aan de voorkant weer omhoog stroomt. Elke keer als je dit weer visualiseert, volg dan met je bewustzijn de energiebeweging helemaal tot aan je handen en kruin. Doe dit verschillende malen totdat het natuurlijk en gemakkelijk aanvoelt.

Stel je nu boven de zon een schakelkast voor met daarop “handbediening” en “automatisch”. Stel de meter in op automatisch en laat je geest stil worden en tot rust komen.

Terwijl de kosmische energiestroom op automatisch blijft staan, breng je je bewustzijn naar je voetzolen. Zeg als in een gebed “hallo” tegen Gaia, Moeder Aarde, terwijl je haar bedankt voor alles wat ze schenkt om jouw leven in stand te houden; voor het voedsel, voor het water om te drinken en in te baden, voor de schoonheid van de bloemen